Проект «Надання медикаментозної допомоги ВПО на території Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Харківської областей та м. Київ»

16711681_10211770265629646_516963472943299220_nЛюбі друзі!

З початку лютого ГО «Донбас СОС» за фінансової підтримки Гуманітарної Акції «Папа для України», ініційованої Папою Римським Франциском, реалізує проект «Надання медикаментозної допомоги внутрішньо переміщеним особам на території Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Харківської областей та м Київ» .

Мета проекту — допомога людям, які постраждали в результаті бойових дій на сході України.

Це означає, що ми тепер можемо допомогти з медикаментами та лікуванням / реабілітацією тим з вас, дорогі переселенці, хто зараз проживає в перерахованих вище областях і місті Києві (НЕ в Київській області), а також зможе надати нам всі необхідні документи.

Цей проект призначений тільки для тих, хто дійсно потребує допомоги, і для тих, хто з об’єктивних причин не зміг отримати підтримку від інших благодійних організацій. Поставтеся з розумінням до того, що ми будемо перевіряти Вашу ситуацію і потреби, а також з’ясовувати, до яких організацій Ви вже зверталися, і з яким результатом. Також врахуйте, що всі витрати, в тому числі на медичні процедури, повинні бути підтверджені документально.

Ті, хто потребує підтримки від Папи — надсилайте на електронну пошту [email protected] копії таких документів:

  •     1-а, 2-я стор. Паспорта
  •     довідка ВПЛ;
  •     медичний висновок лікаря / лікарні;
  •     рецепт від лікаря і контакти лікаря;
  •     якщо допомога необхідна Вашій дитині — свідоцтво про народження.


Також обов’язково вказуйте свої контакти.

Копії документів можливо також відправити і по Новій Пошті. Деталі можна дізнатися в особистих повідомленнях на наших сторінках в соціальних мережах, а також на нашій Гарячої лінії 0 800 309 110.

Будь ласка, пам’ятайте, що надання Вами документів ще не гарантує задоволення Вашої заявки. Крім того, на другому етапі будуть потрібні додаткові документи, список і шаблони яких ми надамо Вам вже в індивідуальному порядку.

Також візьміть до уваги, що благодійну допомогу від Папи Римського Франциска зараз розподіляють і інші організації (їх перелік можна побачити на сторінці). Ми віримо, що в кінцевому підсумку допомогу від Папи дійде до всіх, хто потребує.